2013. június 17., hétfő

Élet a hármason - 18 keréken...

Eddigi blogbejegyzéseim során nem sok figyelmet kaptak a nyergesvontatók. Most ezt a hiányosságomat pótolom. A most következő bejegyzésemben a 3-as főút Miskolc - országhatár közötti szakaszán készült fényképekből láthattok egy összeállítást. Jó nézelődést! :)

Kezdjük egyből a határ túloldalán. Életem első dán rendszámú kamionját lőttem meg a szlovák-magyar határon. Az Iveco Stralisról 2013. június 14-én, az esti órákban készült a kép.

Csobád község előtt pár kilométerrel járunk, ahol a Z-s rendszámú MAN TGA XL-ről készült a kép

Valahol Halmaj térségében sikerült elcsípni ezt a lengyel, a mszczonó-i Janex cég tulajdonában lévő DAF XF105-öst.

Ez a kép szerepelt már facebook-oldalunk nap képe rovatában, úgyhogy egyebet nem mondanék róla. A látvány önmagáért beszél. :)

Ugyan nem a hármason készült a kép, de kb. 5 km-es körzetébe beleesik. Hernádkércs településen járunk, ahol ezt a Stralist sikerült lencsevégre kapni. Mit ne mondjak, nem kis meglepetést keltett, lehet eltévedt. :)

A halmaji elágazásnál járunk. A kolozsvári illetőségű Scania R450 Topline valószínűleg hazafelé veszi az irányt.

A stara zagora-i (Bulgária) illetőségű Stralist Aszaló külterületén sikerült elcsípni, 2013. március 2-án.

Egy kis kakukktojás. A krakkói Scania R420 CR19H-t Szikszó belterületén sikerült elcsípnie páromnak. :)

Ismét a bolgárok. A razgradi Logis Trans Actrosai Hidasnémeti felé veszik az irányt. A kép Felsőzsolca térségében készült.

Egy kis érdekességet sikerült elcsípni tavaly nyáron, Csobád környékén. A kassai Liaz 400 Xena hazafelé veszi az irányt.

Egyáltalán nem meglepő, hogy a szlovák kamionok forgalmi számottevő a térségben. A varannói térségbe tartozó Renault Premium Miskolc felé tart. A kép Aszaló belterületén készült. Mögötte a Borsod Volán KAF-392-es rendszámú Alfa Regioja tart, szintén Miskolc felé.

Úgy néz ki, ma az Ivecok a nyerők. :) A plovdivi Stralis AT I-es halad át Aszalón.

Bejegyzésünk végére értünk. Természetesen van még jó pár kép a tarsolyomban, de nem illik azokat egyszerre elsütni. Ha igény mutatkozik a hasonló témájú bejegyzésekre, akkor rajtam nem múlik. Köszönöm a figyelmet! :)